Weekendje Pran Buri - Reisverslag uit Pran Buri, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu Weekendje Pran Buri - Reisverslag uit Pran Buri, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu

Weekendje Pran Buri

Blijf op de hoogte en volg André, Suzanne, Lotte en Mirthe

08 Oktober 2012 | Thailand, Pran Buri

Wij zijn een lekker weekendje weg geweest naar Pranburi, ca. 300 km ten zuidwesten van Bangkok. Het is een heerlijk rustig gebied, waar veel minder toeristen komen dan in het nabijgelegen Hua Hin.

We verbleven 2 nachten in het Dolphin Bay Resort; direct aan zee en met glijbaan in het zwembad. Dat was natuurlijk feest voor Lotte en Mirthe. Ze zijn er vele keren vanaf gegaan.

We hebben een eiland net voor de kust bezocht. Dit eiland wordt druk gevolkt door apen. Dachten we in de vissersboot veilig te zitten, zodra de apen wisten dat we bananen bij ons hadden, kwamen ze naar ons toe gesprongen en gezwommen. Daarna zijn we doorgevaren naar het nationaal park Khao Sam Roi Yot. Daarin bevindt zich een grot met de troon van koning Rama V. Daar zijn we heen gelopen, Andre het hele eind met Mirthe op zijn nek en Lotte liep voorop. Het is een mooie tocht, maar wel zwaar: in 35 graden een berg oplopen.

Op zondag nog een rondje gefietst, even gezwommen en daarna naar huis met een zak vol schelpen, want die kunnen de dames niet laten liggen.

• 23 Oktober 2012 - 22:08

FBDJV:

Op de foto's ziet t er al mooi uit, laat staan in t echt. Dat er nog vele van zulke weekenden voor jullie mogen volgen.

• 24 Oktober 2012 - 12:49

Oma En Opa Van Es :

Ook deze foto s zien er leuk uit .Opa zal een nieuwe zwembroek kopen voor de glijbaan .Oma heeft dat niet nodig want haar bips is dik genoeg .Veel plezier en tot horens .
    Oma en Opa vanEs .