Klaar voor vertrek - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu Klaar voor vertrek - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu

Klaar voor vertrek

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg André, Suzanne, Lotte en Mirthe

13 April 2013 | Thailand, Bangkok

Nou daar zit ik dan, 1 uur 's-nachts in Bangkok, tussen de koffers en de dozen. Alles klaar voor vertrek. In de ochtend aankleden, eten en dan gaan we..... terug naar Nederland. Midden tussen het feestgedruis van het Thais nieuwjaar zullen wij onderweg gaan naar het vliegveld.

Het is allemaal erg snel gegaan, en we hebben er gemengde gevoelens bij. Blij om weer bij familie en vrienden te zijn, maar ook jammer dat ons avontuur hier in Thailand voorbij is.

We hebben 3 fantastische jaren gehad. Natuurlijk waren er ups en downs, maar dat was het allemaal meer dan waard. We hebben veel van Thailand kunnen zien en meemaken, nieuwe internationale vrienden gemaakt, onze kinderen en onszelf nieuwe dingen kunnen leren, familie en vrienden op bezoek mogen krijgen en genoten van het luxe leven dat we hier konden hebben.
Tja, het zal afkicken worden, geen maid meer, geen driver meer, geen massage's meer, niet iedere dag meer kunnen zwemmen, geen witte stranden, palmbomen en lekkere cocktails meer in het weekend, maar ook..... geen slangen, geen veels te hete hitte en geen kakkerlakken meer (hoop ik tenminste, als er geen één meereist).

Nou, ik ga voor deze laatste keer mijn Thaise bed opzoeken in de hoop een beetje te kunnen slapen. Welterusten allemaal, in de ochtend misschien nog een update vanaf het vliegveld.

Tot ziens Thailand, tot snel Nederland

• 13 April 2013 - 20:29

Belin:

slaap lekker jullie laatste nachtje daar. fijn dat jullie weer thuis komen!!

• 13 April 2013 - 21:13

Wim & Rieneke, Suze En Fieke :

Slaap lekker. Wij kennen het gevoel. Veel sterkte en geniet van deze ervaring. Wij Kijken terug op een fantastische tijd en onze meiden kijken al uit naar een play date. Knuffel ons.

• 13 April 2013 - 22:56

Jan & Rita:

Welkom weer in Nederland !! Dat zal morgen een hele overgang zijn weer in de polder...
    En vanaf morgen word het hier eindelijk ook wat beter weer, misschien wel speciaal voor jullie!!
    Bedankt voor alle mooie verslagen en foto's
    Wij horen ook graag nog weer iets over jullie thuiskomst.

• 14 April 2013 - 10:51

Rien En Bea Prins:

.we kregen vanmorgen om 6,30 uur eeb berichtje dat jullie klaar voor vertrek stonden en even later om 7 uur: we zijn geland, tot zo. Papa schrok zich rot, ze zijn al geland, hoe kan dat nou. Even later weer een berichtje dat jullie vertraging hadden van 1uur en 30 min. en nog moesten vertrekken. Oke, rust. Dat berichtje van we zijn geland, stond al in je telefoon denken wij. Goede vlucht, we kunnen niet wachten jullie weer te zien. Al zal het afscheid van Thailand moeilijk zijn.

• 14 April 2013 - 11:47

Jos En Tonny Van Es/Opa En Oma Kees.:

Een goede reis hadden we jullie al gewenst en een welkom thuis gaan we nog verzorgen .Deze 3 jaar kunnen ze jullie niet meer afpakken , alle ervaringen en herinneringen , koester die en bewaar deze .Wij als ouders en opa en oma vinden het fantastisch dat jullie weer in Nederland komen wonen .Hier gaan wij van genieten .Straks een welkom thuis in de calvinistische Alblasserwaard waar de sociale controle groot is , maar deze kan je ook positief ervaren . Groet van Oma en Opa kees en onze Benny .

• 14 April 2013 - 17:56

Markus En Belinda:

We hebben jullie de afgelopen jaren gevolgd. Het zal inderdaad straks best weer even wennen zijn in Nederland. Alvast een welkom terug in NL gewenst.

Markus en Belinda

• 15 April 2013 - 11:08

Buum:

Hey buurtjes,

WELKOM THUIS!

Ik zie slingers hangen, zag jullie gister al uitstappen?

We spreken elkaar binnenkort wel weer denk ik.

groetjes

ps. de regen had wel in de koffer mogen blijven hoor :)