HOERA LOTTE 3 JAAR!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu HOERA LOTTE 3 JAAR!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu

HOERA LOTTE 3 JAAR!!

Door: familievanes

Blijf op de hoogte en volg André, Suzanne, Lotte en Mirthe

20 Augustus 2010 | Thailand, Bangkok

Vanmorgen in alle vroegte gezongen voor onze kleine meid. Ja, ze is nu echt 3 jaar geworden!

Ook opa en oma waren vroeg uit bed (4 uur NL tijd) om vanmorgen voor Lotte te zingen!

Al hebben we het in Nederland al gevierd, we konden deze dag toch niet zomaar voorbij laten gaan. Ze heeft van ons nog een cadeau gekregen en vanavond is er ook nog visite geweest. Annet (van de kerk), Martin en Svetlana (collega met vrouw) zijn het feest mee komen vieren. Natuurlijk ontbrak er geen taart. Vanmorgen speciaal wezen halen. Ze verkopen hier de prachtigste taarten, maar helaas heb ik (nog) geen adres kunnen vinden waar ik deze kan halen. Dus ik heb er één bij de supermarkt gehaald. Hier in de supermarkt schrijven ze zelfs een tekst op de taart, dat doen ze niet bij APPIE!!

Lotte had macaroni gekozen als avondeten. En ze wilde ze 'bloot' (zonder saus) hihi! Als toet hebben we de taart gegeten, en hij was erg lekker!

We missen wel iedereen, maar het is toch een leuke avond geweest!