Moedergroepen - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu Moedergroepen - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu

Moedergroepen

Door: familievanes

Blijf op de hoogte en volg André, Suzanne, Lotte en Mirthe

18 Augustus 2010 | Thailand, Bangkok

Gisteren en vandaag zijn we naar een playgroup geweest. Gisteren was ik uitgenodigd door Alana om mee te gaan naar een moedergroep in de stad, van de Evangelische kerk. Het was erg gezellig, helaas duurt het erg lang (anderhalf uur) om er te komen s-morgens. Dus om hier iedere week heen te gaan is lastig.

Vanmorgen zijn we naar 'Blooming Babys' geweest. Deze playgroup wordt iedere woensdagochtend gehouden bij een vrouw die ook hier op het park woont. Vandaag kwam er een vrouw van 'Music Together' een demo geven. Erg leuk, samen muziek maken met je kind(eren). Lotte vond het prachtig, en Mirthe deed op haar manier ook mee (de sambaballen gingen d'r mond in).
Zo'n playgroup is erg leuk, je spreekt er moeders die in hetzelfde schuitje zitten, en kan je zo dus allerlei informatie uitwisselen.

Zo kom je er dus achter dat er best veel dingen te doen zijn hier op het park, maar je moet er even achter zien te komen wat allemaal. Het is namelijk niet zo dat er ergens een schema is van wat er allemaal te doen is. Alles wordt door verschillende mensen/bedrijven georganiseerd. We gaan dus zelf maar eens een lijstje maken!