De prinses gaat naar het bal
Door: Lotte van Es
Blijf op de hoogte en volg André, Suzanne, Lotte en Mirthe
16 Mei 2012 | Thailand, Bangkok
X Lotte
PS: Oh ja, ik en Mirthe hebben vrijdag een mooie taart gemaakt voor mama, want die was jarig. Zaterdag was het dus driedubbel feest, papa's en mama's trouwdag, mama's verjaardag en het bal!
16 Mei 2012 - 07:40
Familie Tara:
die taart ziet er heerlijk uit, dames!
en Lotte wat een mooie prinses ben jij. Je ziet er prachtig uit. Leuk hoor, om samen met papa naar zo'n bal te gaan. -
16 Mei 2012 - 08:36
Hartighies:
Oh, Lotte, wat zag jij er prachtig uit! Als het aan onze Liam ligt, ben je al uitgehuwelijkt ;)
Maar eh, papa mag er ook wezen hoor. Wat een mooie plaatje zo samen! Dat moet wel heel erg speciaal voor je geweest zijn om zo een avondje met papa op stap te zijn.
En de taart was erg mooi voor mama! Een weekend vol gezelligheid!
tot snel weer! Liefs van ons -
16 Mei 2012 - 11:39
Sterre:
Hoi Lotte,
Wat zag je er mooi uit en wat een mooie jurk! Ik vind je lief....
X Sterre -
16 Mei 2012 - 14:00
Opa En Oma Prins:
Wat een prachtige taart hebben jullie gemaakt voor mama. Je zou er zo in bijten. Opa lust ook wel een stukje. En wat een prachtige prinses was je Opa is eigenlijk wel een beetje jaloers op papa, hij wou eigenlijk wel de prins zijn en met jou dansen. -
16 Mei 2012 - 14:34
Oma En Opa Van Es .:
Een echt prinsesje hoor , daar wil idereen wel naast lopen en dansen , maar papa was de gelukkige !!! .En wat een mooie en lekkere taart hebben jullie gemaakt ,jammer dat oma er niet meer is want anders had Oma een stukje voor Opa mee kunnen nemen .NU gaan wij naar de bakker want het is onze TROUWDAG ha ha ha !!!!!!! 37 jaar vormen wij een gelukkig paar . 16-05-2012 -
17 Mei 2012 - 11:25
Sofie:
Hoi Lotte,
Ben jaloers op je prachtige jurk!! Je lijkt wel een échte prinses.
Ik verheug me op de zomer als jullie er weer zijn, kunnen we samen spelen!
Liefs van Sofie
ps: feliciteer mama nog van ons allemaal!