Happy birthday Lotte!!!
Door: familievanes
Blijf op de hoogte en volg André, Suzanne, Lotte en Mirthe
20 Augustus 2011 | Thailand, Bangkok
Het is jammer dat we alle opa's, oma's, tante's, ooms, vriendjes en vriendinnetjes moesten missen op deze dag, maar we hebben een hele leuk dag gehad met een heuse 'poolparty'. Lotte vond het helemaal geweldig!! We hadden het zwembad gereserveerd en alle spullen meegenomen, zo konden we heerlijk bij het zwembad Lotte haar verjaardag vieren. Ze is erg verwend met allerlei meidedingen, jaja, ze wordt een echte grote meid. Ik zou zeggen bekijk de foto's maar dan kunnen jullie ook nog meegenieten van deze feestelijke dag.
Groeten uit Thailand
21 Augustus 2011 - 09:43
Olivia:
Hai Lieverd,
Gefeliciteerd met je verjaardag!!! De kaart is onderweg, hoor, denk dat tie net te laat aan komt.
Groetjes Olivia, Wouter, Sterre en Levi -
21 Augustus 2011 - 14:50
Luca En Morris:
Wat hadden we graag bij je zwemfeestje willen zijn. Misschien dat het de 10e ook mooi weer is!!!???
Tot snel.
XX -
22 Augustus 2011 - 05:52
Lise:
Hoi Lotte,
Wat een leuke foto's! Je ziet er echt heel mooi uit. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar ik kan toch nog niet zwemmen ;-)
Heb je de kaart ontvangen? Ik hoorde van oma dat je 10 september je verjaardag in Nederland viert. Mag ik ook komen? Dan neem ik ook mijn papa en mama mee...
Liefs Lise