Audi R8 - 'Thai Cop! Too fast for you' - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu Audi R8 - 'Thai Cop! Too fast for you' - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu

Audi R8 - 'Thai Cop! Too fast for you'

Door: familievanes

Blijf op de hoogte en volg André, Suzanne, Lotte en Mirthe

24 Juli 2011 | Thailand, Bangkok

Vandaag heb ik een ritje mogen maken… of beter, mogen scheuren in de auto van de baas: een Audi R8, in de beste kleur die er voor is: wit.

Even voor de minder auto-geïnteresseerden onder ons. Dat betekent dus een 4,2-liter V8-motor die 420 pk bij 7.800 tpm en een koppel van 430 Nm bij 4.500 tpm levert. De R8 4.2 FSI doet over een standaard sprint van 0 tot 100 km/u 4,4 seconden. De wagen heeft een topsnelheid van 301 km/u.

Na een rustige start in de stad, heb ik me een beetje misdragen. Sorry, maar dat gaat vanzelf in zo’n auto: 210 km/h (limiet: 80 km/h), links inhalen en een medewerker in een tolhuisje die nu nog steeds hapt naar verse lucht en de stukjes rubber van mijn bureautje afveegt. Tja, ik moet natuurlijk wel even testen of de auto echt in 4,4 seconden naar de 100 km/h kan.

Stoer ook om te ervaren hoeveel respect de medeweggebruikers voor zo’n auto hebben; zodra je in de binnenspiegel verschijnt, gaan ze naar links (let op: in Thailand rijdt men links in plaats van rechts).

Voor een autofreek zoals ik, was het een enorm gave ervaring! De foto's spreken verder voor zich.

Groeten, André

• 25 Juli 2011 - 18:43

Kris:

bruut!

• 26 Juli 2011 - 17:44

Robertjan:

... als een klein jongetje zo trots op z'n eerste schot op de kermis ;-)!!!!

• 27 Juli 2011 - 09:57

Jeff:

Stoer!

• 31 Juli 2011 - 09:07

Buum:

Als liefhebber van de Audi TT, is dit toch echt wel ultiem geweest, denk ik?
    Stuur nog wel een foto van die TT, toen, ooit.......
    Groetjes daar, nog 1 maandje?

• 13 Augustus 2011 - 12:36

Pa En Ma:

waarom jij wel en ik niet .

Maar ik rij zelf Audi en dat kan jij niet zeggen

Misschien kom die tijd voor jouw ook nog eens een keer .

• 13 Augustus 2011 - 19:02

Lisette En Ben: