Dress up day - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu Dress up day - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu

Dress up day

Door: familievanes

Blijf op de hoogte en volg André, Suzanne, Lotte en Mirthe

22 Oktober 2010 | Thailand, Bangkok

Vandaag is het feest op school. De laatste vrijdag van de maand is het altijd feest op school. En vandaag was het dress up day. Alle kinderen mochten verkleed naar school. Lotte wilde natuurlijk als Tinkerbel. Helasa zijn we de glitters vergeten mee te nemen uit Nederland, maar ze zag er weer mooi uit.

Vandaag geen Thaiseles en muziekles, maar knutselen, spelen, lekker eten en dansen. Jawel, een heuse Indische dans (beter bekend als Bollywood dancing). Lotte vind het geweldig.

Mama mocht zowaar een uurtje naar huis vandaag, want de afgelopen keren moest ik op school blijven. Lotte raakt snel in paniek als ze iets niet begrijpt, dus mama is af en toe nodig om het één en ander uit te leggen.

We (nou ja ik, want André zit in het café, hihi, afscheid van collega) zijn druk met inpakken, want morgen avond gaan we voor een vakantie naar Nederland. Raar om dat zo te zeggen, maar voor ons is naar Nederland gaan nu een vakantie. Vorige week vroeg Lotte aan mij "Mama, als wij nu weg gaan wie gaat er dan hier in dit huis wonen?". Ik heb het toen nogmaals goed uitgelegd, maar ze vond het op dat moment niet zo leuk. Ik denk dat ze het nu een keer mee moet maken en dat ze het dan begrijpt, dat we hier weer terug komen.

Nou ik ga nu maar snel verder, tot heel snel!!!

Dikke kus, Suus

• 13 December 2010 - 18:37

Piet/buum:

Eejj buurtjes,
    pfffff eindelijk hoor je eens wat van mij. Loop al zo lang te denken ik ga eens mailen, deksels zie ik net je mooi gebruinde gezicht Suus, 2 kids op je armen, en ik sla me voor m'n hoofd: deksels ze zijn 'thuis' en ik mailde nooit.... sorry, mea culpa.

Emigratiekaart opgezocht (lag klaar op tafel, al maaaaanden) oeps geen mailadres.......

OK, vanaf nu ben ik hier geabonneerd, krijg auto een mail als jullie updaten.
    Da's mooi, kan ik ook eens wat laten horen.

Ben je geschrokken van jullie achterzijde? Mocht je je afvragen hoe en wat? Nou 16 m3 zand en 4 m3 grond verder denken en dit is het voorlopige resultaat.

O ja, medio juni een tuinfeest, vast uitgenodigd, met deze!

Wel lachen als jullie dit in NL lezen,...... 25 mtr tussen onze achterdeuren?

sterkte in ' onze kou' wel leuk als er sneeuw ligt voor de kids!

ciao
    je buumpje

• 21 December 2010 - 21:17

Simone Scheer:

Lieve Lotte,
    Ik heb weer in jullie reisverslag gekeken.
    Wat een avontuur zeg.
    Ik vond het ontzettend leuk dat je vanavond kerst bij ons op de peuterspeelzaal kwam vieren,
    Fijn hoor om jou, je zusje en je mama weer gezien te hebben.
    Wanneer je in Nederland bent, mag je altijd een bezoekje op de speelzaal komen brengen.
    Dag meiske, tot snel.
    liefs Juf Simone