Mirthe rolt om - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu Mirthe rolt om - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu

Mirthe rolt om

Door: familievanes

Blijf op de hoogte en volg André, Suzanne, Lotte en Mirthe

12 Augustus 2010 | Thailand, Bangkok

Mirthe maakt gelijk goed gebruik van al het speelgoed dat er nu is. Vandaag rolde ze voor de eerste keer om. Eenmaal op haar buik was het huilen, dus ze moet ook nog even leren hoe ze weer terug kan!

Gisteren middag zijn we (Lotte, Mirthe en ik) bij de vrouw van een collega van André geweest (woont ook hier op Nichada), die een borrel gaf voor de Nederlanders die hier in de buurt wonen. Was gezellig om weer met Nederlanders te kletsen. En Lotte heeft lekker kunnen zwemmen met alle andere kinderen.

Suus

• 13 September 2010 - 07:04

Lisette:

Hai Mirthe,

Heb ik eventjes gemist volgens mij, maar goed joh dat je omrolt!! Kun je de wereld es vanuit een andere positie bekijken :)
    Nu idd nog even de andere kant op leren, anders heeft mama het extra druk om jou telkens weer terug te rollen, hihi. Tot gauw weer! xx van de hartighies!