De voorbereidingen - Reisverslag uit Oud-Alblas, Nederland van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu De voorbereidingen - Reisverslag uit Oud-Alblas, Nederland van André, Suzanne, Lotte en Mirthe Es - WaarBenJij.nu

De voorbereidingen

Door: familievanes

Blijf op de hoogte en volg André, Suzanne, Lotte en Mirthe

14 Juni 2010 | Nederland, Oud-Alblas

Ja, ja wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor onze verhuizing naar Bangkok, Thailand. Of eigenlijk Nonthaburi wat tegen Bangkok aan ligt.
André reist nu week op week af heen en weer om zodoende daar zijn werk al te kunnen doen en hier te helpen met alle voorbereidingen. Want daar komt heel veel bij kijken: Welke spullen moeten mee? Moeten ze met de boot of met het vliegtuig mee? Naar de notaris, langs de bank, enz.enz.
Ik ben zelf druk bezig met alle kleding voor de meiden te ordenen. Daar is natuurlijk wel het één en ander te krijgen, maar niet de dingen die wij gewend zijn / mooi vinden. Dus hier alvast maar wat dingen vooruit kopen. Want als we van de winter hier zijn hoeven we hier niks te kopen want dan hebben ze geen zomerkleding meer in de winkel. En aangezien wij geen dikke wollen truien meer nodig hebben ;-).

André verblijft daar nu al in ons nieuwe huis, ik heb vorige week een rondleiding met de webcam gekregen! Het ziet er mooi uit, beetje Amerikaans. Het huis staat op een grote compound waar vooral veel Amerikanen wonen. Er is een internationale school, winkels, zwembaden, fitness, massagesalon en nog veel meer! Wij gaan ons daar wel vermaken denk ik.

Op deze site kunnen jullie onze belevenissen gaan volgen.

Suzanne

• 23 Juni 2010 - 17:56

FBDJ?:

jaja het aftellen is begonnen

wie o wie zijn wij

• 23 Juni 2010 - 17:59

Isac Vyent:

Veel plezier en veel succes toegewenst